Alles aanpakken met de green air filter

Groene lucht, dat wil iedereen he! Ik heb de green air filter gekocht! Ja ja het is zover. Ik ga buiten de gebaande paden experimenteren met nieuwe spulletjes. Maar, ik heb ook zo veel goeds gehoord over de green air filter, het kan niet anders dan dat dit gaat werken. Hebben jullie trouwen al ervaring met dit soort filters? Voorheen gebruikte ik dus altijd hetzelfde maar vind het wel leuk om de boel om te gooien, ik weet nu echt zeg maar of het nog beter gaat zijn. De kweekset die ik heb is ook al verouderd, maar moet nog even sparen en dan wil ik nog wel even opnieuw kijken wat voor spullen ik allemaal nog nodig heb. Voor nu ga ik gewoon lekker aan de slag met de green air filter en dan kijk ik later wel wat ik nog allemaal kan aanpassen. Vind het wel fijn om hier weer zo intensief mee bezig te zijn, dat kan ik je wel vertellen! Was eerder zo druk, maar nu weer genoeg uurtjes per dag dat ik kan besteden aan mijn kweek. Precies wat ik nodig had.

logo