Ik wil een grondspot kopen

Grondspots is verlichting voor zowel binnen als buiten. Aangezien je grondspots in de meeste gevallen ondergronds plaatst, nemen ze weinig ruimte in. Het is vaak bedoeld om een looprichting aan te geven of om een oprijlaan te verlichten. Het is ook geschikt om een bepaald voorwerp in het zicht te zetten. In de tuin kan dit een boom, een vijver of een beeld zijn. Het kan dus licht zijn dat dient ter versiering, maar ook om de veiligheid te vergroten of beiden natuurlijk.

Grondspots bij Lightexpert.nl

Dit is een online winkel die LED verlichting verkoopt en een echte expert is op dit gebied. Ze hebben een divers aanbod aan grondspots, waaronder ook een grondspot die werkt op zonne-energie. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende vormgevingen en kleuren, soorten licht en beveiligingsklassen. Een grondspot kopen kan dus hier.

IP-codes

IP-codes zijn classificaties die iets zeggen over de bestendigheid tegen invloeden van buiten.

Voorbeelden zijn IP44 (spatwaterdicht), IP 54 (spatwaterdicht en stofdicht) en IP65 (spuitwaterdicht). Hoe hoger de rating, hoe bestendiger..

Veiligheid boven alles

Bij gebruik buiten is de IP-classificatie wel iets om mee rekening te houden. Men adviseert minimaal IP65 (stofdicht en waterdicht). Kabelconnectoren worden gebruikt voor het aaneenschakelen van grondspots. De minimaal aangeraden IP-waarde is hier IP58. Houd hier dus rekening mee en laat je goed informeren hierover. Kijk ook eens verkoopwijzer van Lightexpert.nl voor informatie.

Heb je behoefte aan meer informatie?

Bel dan de klantenservice van Lightexpert.nl en maak een afspraak of stel een vraag. Dit kan telefonisch (085-0471218) of per e-mail (klantenservice@lightexpert.nl).