Kleine keuken is de perfecte oplossing

Samen met mijn beste vriendin heb ik een kapperszaak in Amsterdam. De zaak loopt als een trein en we hebben nu twaalf meiden in dienst. Iedere donderdagavond is het koopavond. Vlak voordat de koopavond begon aten die meiden altijd even snel een broodje tussendoor, maar dat was altijd al een doorn in mijn oog. Ik wil dat die meiden tussendoor goed eten want ze moeten wel de hele avond nog door. Samen met mijn vriendin ging ik op zoek naar een kleine keuken zodat er ook gewoon gekookt kan worden. Bij een timmerman vroeg ik een offerte op. Dat was echt veel te duur. Op deze website vonden we wat we in ons hoofd hadden. Een kleine keuken, die betaalbaar is, toch van goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten. Een vriend van ons wilde dat wel doen, mits dit niet te moeilijk was.

Iedere donderdagavond feest

De levering was keurig op tijd. Alles was keurig verpakt en er zat een goede beschrijving bij. Die vriend had in een ochtend de keuken staan. Hij was er zelf heel trots op. En terecht. Nu wordt er iedere donderdagavond gekookt door een van die meiden. Dat is echt heel leuk, het is nu iedere donderdagavond feest, zo gezellig. En we krijgen de meest verschillende gerechten voorgeschoteld. Een van de meiden komt uit Suriname. Hadden we laatst echt Surinaams gegeten! Dat vond ik heel bijzonder. Wij zijn bijzonder blij met onze kleine keuken. Groot compliment voor dit bedrijf en deze website. Zit goed in elkaar en ze doen hier wat ze beloven. Fijn werken is dat!